Trouwen in Leidschendam
Trouwen in Leidschendam

Gemeentehuis Leidschendam, ook wel het raadhuis genoemd, is de officiële trouwlocatie in Leidschendam. Andere trouwlocaties in de regio Leidschendam zijn o.a. Het Veur Theater, de Dorpskerk, restaurant Puurr aan de vliet, De Knip en Raimondi’s Villa Rozenrust of Kasteel Duivenvoorde. Op deze trouwlocaties kun je naast de huwelijksceremonie ook de receptie en trouwfeest op één locatie vieren.

In Leidschendam vind je ook hele leuke locaties voor een fotoshoot tijdens jullie huwelijksdag, zoals bij de Sluis, een oerhollandse loveshoot bij molen De Salamander, de drie molens en Vlietland of het stoere industrie terrein de Binckhorst.

Trouwfotograaf Leidschendam

Ik woon zelf in Leidschendam en als trouwfotograaf heb ik al vele bruidsparen in Leidschendam gefotografeerd. Wanneer ik jullie trouwdag mag vastleggen, dan denk ik graag met jullie mee over een mooie trouw- of fotoshoot locatie die bij jullie past. Ben je op zoek naar een trouwfotograaf voor een trouwreportage in Leidschendam en omstreken, neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hieronder lees je meer over de bekendste en mooiste trouwlocaties en unieke foto locaties voor jullie trouwfoto's. Bekijk ook de trouwreportages van bruidsparen die ook in Leidschendam zijn getrouwd.