Trouwen in Leiden
Trouwen in Leiden

Leiden is een hele mooie plaats om te trouwen. De historische vestingstad en studentenstad biedt naast het oude Stadhuis ook vele sfeervolle trouwlocaties, zoals Hortus botanicus, Pieterskerk, Het Koetshuis de Burcht, Leidse Schouwburg, Belgisch Biercafé Olivier, Brasserie de Poort en in de regio Kasteel Oud Poelgeest, Waterlust de Kaagsociëteit en het stoomtrein museum in Valkenburg.

In Leiden vind je ook hele leuke locaties voor een fotoshoot tijdens jullie huwelijksdag, zoals een fotoshoot in de binnenstad en op de Leidse Burcht.

Trouwfotograaf Leiden

Ik woon in de regio en heb al vele bruidsreportages mogen vastleggen in Leiden. Ben je op zoek naar een trouwfotograaf voor een trouwreportage in Leiden en omstreken, neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wanneer ik jullie trouwdag mag vastleggen, dan denk ik graag met jullie mee over een mooie locatie die bij jullie past.

Hieronder lees je meer over de bekendste en mooiste trouwlocaties en unieke foto locaties voor jullie trouwfoto's. Bekijk ook de trouwreportages van bruidsparen die ook in Leiden zijn getrouwd.