Trouwen in Den Haag
Trouwen in Den Haag

Wat leuk dat jullie gaan trouwen in Den Haag! Ik heb al vele mooie bruiloften mogen vastleggen in Den Haag en deze zijn allemaal uniek. De mogelijkheden voor trouwlocaties en fotoshoot locaties zijn namelijk onbeperkt. Bekende trouwlocaties zijn het oude stadhuis van Den Haag, de Koninklijke Schouwburg, de Grote Kerk, het Paleis aan het lange voorhout, ‘t Goude Hooft, The King's Ballroom, hotel Park Centraal of het Spaansche Hof.

In Den Haag vind je ook hele leuke locaties voor een fotoshoot tijdens jullie huwelijksdag, zoals een fotoshoot in de binnenstad, het Binnenhof, de oude Tram remise of het treinstation Holland Spoor. Maar je kunt ook prachtige trouwfoto's maken in de vele parken in Den Haag.

Trouwfotograaf Den Haag

Ben je op zoek naar een trouwfotograaf voor een trouwreportage in Den Haag en omstreken, neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik woon in de regio en wanneer ik jullie trouwdag mag vastleggen, dan denk ik graag met jullie mee over een mooie locatie die bij jullie past.

Hieronder lees je meer over de bekendste en mooiste trouwlocaties en unieke foto locaties voor jullie trouwfoto's. Bekijk ook de trouwreportages van bruidsparen die in Den Haag zijn getrouwd.