Trouwfotograaf Scheveningen
Trouwfoto Scheveningen

Referenties trouwfotograaf

Dick & Marianne

Wim is een fantastische fotograaf en ook een heel prettig persoon. De intake voor de trouwreportage was al heel prettig en hij voelde goed aan wat onze wensen waren. De fotoshoot op Clingendael en in de Japanse tuin hebben hele mooie foto's opgeleverd. Ook de emotie is goed te zien op de foto's tijdens de ceremonie. De familie dacht al dat hij een goede vriend van ons was, zo vanzelfsprekend beweegt hij zich tussen de gasten om foto's te maken zonder dat zij zich bespied voelen. Echt een TOP-fotograaf!

Veronika & Leroy

Wim is een hele prettige, professionele en flexibele fotograaf. Hij denkt goed mee, neemt al je wensen mee en zet zich echt in om het perfecte moment te pakken. De foto's zijn prachtig geworden! Absoluut aan te raden!

Rianda & Chris

Wim Roos is een top fotograaf. De klik was er vanaf het begin bij het voorgesprek het leek of we elkaar al jaren kenden. De dag zelf voegt hij zich geruisloos bij de gasten en maakt de mooiste foto's. Bij het fotomoment doet ie er alles aan om de juiste foto te schieten ookal moet hij met ze pak in de modder gaan liggen. De foto's zijn echt bijzonder zo mooi. Ik zeg een bruiloft zonder Roos Photo Art bestaat niet!

Antoinette & Victor

We zijn helemaal happy dat we Wim als huwelijksfotograaf hebben gekozen!! Prachtige foto's bij de love shoot en daarna geweldige bruidsfoto's. Met Wim erbij is ook nog eens gezellig en ontspannen. We zouden hem absoluut aanbevelen.

Agnes & Bart

Wat een geweldige foto's heb je van onze dag gemaakt! Wij zijn zo blij! Je hoort het vast vaker, maar het is daarom niet minder waar: je bent een geweldige fotograaf en het was fijn dat je op onze dag alles kon vastleggen. We beleven de dag iedere keer opnieuw bij het bekijken van de foto's. Het is ook net alsof je altijd op het juiste moment op de juiste plek stond. Dat is de bedoeling natuurlijk, maar het is geweldig dat dit ook zo goed is gelukt!

Matthijs & Elke

Vanaf de eerste contacten met Wim waren deze zeer prettig. Aan Wim de eer om onze bruiloft in Italië vast te leggen met zijn camera. Wim is een fantastische vakman die zijn werk met passie en op een ongedwongen manier uitvoert. Je hebt niet door dat Wim alles weet vast te leggen. Zijn manier van werken en zijn omgang met mensen maken Wim tot vakman die je heel graag om je heen wil hebben. Geen moeilijke contracten en voorwaarden, gewoon van mens tot mens tot goede en simpele afspraken komen dan heb je aan Wim Roos een fantastische trouwfotograaf. Ook voor buitenlandse bruiloften en wat Survival avonturen.

Wendy & Marc

Wim doet zijn werk met passie en is een echte vakman, met oog voor detail! Wij zijn ontzettend blij dat Wim bij onze bruiloft aanwezig was! Bedankt voor onze memories for life en gezelligheid!!

Folkert & Willemijn

We hebben vandaag ons trouwboek van Wim gekregen! Het is echt een schitterend boek geworden. We waren ontzettend blij met Wim als fotograaf. Hij was professioneel, vriendelijk, enthousiast en heeft unieke en originele foto's gemaakt die perfect de dag weergeven. Veel gasten waren superpositief over zijn aanwezigheid en de foto's. Wim heeft onze trouwdag extra mooi gemaakt en dat is bijzonder! Een aanrader voor iedereen die gaat trouwen. Wim, bedankt!

Marcel & Elvira

Beste Wim, Heel erg bedankt voor de fantastische dag. Mede door jouw gezelligheid en optimisme is de dag helemaal geslaagd. We kijken met spanning uit naar de foto's maar wat we tot nu toe gezien en gehoord hebben moeten ze ontzettend leuk zijn. Onze gasten waren ook vol lof. Als we in de toekomst ooit nog een fotograaf nodig hebben, we hebben je nummer. Je krijgt van ons een dikke 10 +++.

Schrijf ook een referentie    of   op facebook

Trouwfotograaf Wim Roos, voor mooie en sfeervolle trouwfoto's van alle onvergetelijke momenten op jullie huwelijksdag. Voor bruiloften in Leidschendam Voorburg, Den Haag, Scheveningen, Wassenaar, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam, Hoek van Holland,Zuid Holland, Noord-Holland, Brabant, Zeeland, Utrecht, Gelderland, Limburg, Friesland, Drenthe, Groningen en in het buitenland.