Wim is een fantastische fotograaf. Hij doet echt moeite je als stel te leren kennen, zodat hij op de hoogte is van je wensen en ideeën. We zijn erg blij met het resultaat; mooie, ontroerende, vrolijke en unieke foto's.

Hij was enthousiast, nam initiatief en gaf iedereen een geweldig gevoel. We raden iedereen aan om Wim te nemen als fotograaf op zo een belangrijke dag in je leven.

Op vrolijke en vriendelijke wijze zorgt hij ervoor dat het bruidspaar zelf en alle gasten van hun beste kant op de foto gaan. Ook is hij erg vindingrijk in het maken van de mooiste trouwfoto’s die niet al te cliché overkomen.

Wat een prachtige trouwdag was het... En niemand anders had het zo mooi en professioneel vast kunnen leggen als Wim! Hij heeft echt onze persoonlijkheden goed in beeld vast kunnen leggen en wist precies op de juiste momenten op de knop te drukken.

Trouwfotograaf Wim Roos

Sinds 2008 werk ik met veel plezier als trouwfotograaf, nadat ik eerder werkzaam was als grafisch medewerker en vormgever. En van die overstap heb ik nooit spijt gehad, want wat is er mooier dan het vastleggen van de mooiste dag van vele bruidsparen. Mijn passie voor mooie, spontane en unieke foto's is alleen maar groter geworden. En het plezier tijdens de huwelijksdag en het leren kennen van de bruidsparen met hun familie's en vrienden maakt het alleen maar leuker.

Wil je mij leren kennen als trouwfotograaf, neem dan gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek en lees de referenties hieronder van de bruidsparen. Deze referenties (en nog meer) kun je ook terugvinden op de website van The Perfect Wedding. Ik woon in Leidschendam (regio Den Haag), maar als trouwfotograaf ben ik werkzaam in heel Nederland en Europa.