Wanneer je 6 uur boekt, ontvang je minimaal 350 digitale foto’s. Hierbij maak ik zelf een selectie uit een groter aantal en indien nodig worden de foto’s gecorrigeerd op o.a. kleur, contrast of helderheid.

De foto’s worden middels een digitale foto gallery aangeleverd, die je via de browser op je pc, tablet of telefoon kunt bekijken en waar je de foto’s ook kunt downloaden. Deze online foto gallery is alleen voor jullie toegankelijk.

De volgende dag krijgen jullie al een online sneakpreview van ongeveer 15 foto’s. Alleen in het geval dat de volgende dag nog een bruiloft ingepland staat, kan het een dag langer duren.

De overige foto’s zullen uiterlijk 4 weken na de bruiloft geleverd worden, maar meestal binnen 2 weken.

Wanneer jullie mij boeken als trouwfotograaf met de Social media korting, dan kan ik ervoor kiezen om jullie foto’s op de website of social media kanalen te plaatsen. Mochten daar foto’s bij zitten die je toch liever niet geplaatst ziet worden, dan zal ik deze vervangen.

Natuurlijk, graag zelfs! Ik zou het wel heel fijn vinden als jullie mijn naam vermelden of taggen met @roosphotoart.

Het is soms mogelijk om minder dan 6 uur te boeken. Op de populaire dagen vrijdag en zaterdag is dit lastig, maar vraag gerust naar de mogelijkheden. In het laagseizoen (oktober tot eind april), gaat dit makkelijker.

Als je in eerste instantie alleen foto’s hebt ontvangen, maar toch liever ook een fotoalbum wilt laten maken, dan kun je alsnog binnen een jaar na de bruiloft een trouwalbum bestellen. Je mist dan misschien wel een pakketkorting.

Het is inderdaad de bedoeling dat jullie zelf de foto’s voor het trouwalbum selecteren. Dit kan eenvoudig in de online foto gallery door jullie favoriete foto's aan te vinken. Meer informatie over het trouwalbum >>

Dat is inderdaad mogelijk. Via de online foto gallery kun je de foto’s in hoge resolutie downloaden en gebruiken voor het afdrukken van bijvoorbeeld een canvas of trouwalbum.

Je kunt me boeken voor een bruiloft in heel Nederland. Ik woon zelf in de regio Den Haag, maar heb ook met veel plezier bruiloften in Limburg, Groningen en in Italie mogen vastleggen.

Binnen Zuid Holland zijn de reiskosten in ieder geval inbegrepen in de prijs. Daarbuiten zal ik in de offerte eventuele reiskosten aangeven.

Wanneer jullie kiezen voor Roos Photo Art, dan zal ik ook daadwerkelijk jullie trouwfotograaf zijn. En daarbij jullie trouwfoto’s dus niet (voor een deel) overlaten aan een andere fotograaf.

Ik heb altijd backup apparatuur bij me, die ik kan gebruiken mocht mijn camera, accu of flitser onverhoopt stuk gaan.

Nee, dat is niet nodig. Daarbij ga ik er vanuit dat jullie de bruiloft niet zomaar annuleren.

Afhankelijk van de maand en dag (vrijdag en zaterdag zijn populair) is het soms mogelijk om een datum tijdelijk te reserveren. Voor populaire data geldt, wees er op tijd bij!

Wanneer jullie belangstelling hebben voor een trouwreportage, vul dan eerst het contactformulier in. Wanneer jullie trouwdatum nog vrij is, maak ik graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (online of bij jullie thuis). In dit gesprek bespreken we met elkaar jullie wensen en persoonlijke stijl. En ik neem voorbeelden van trouwalbums mee. Naar aanleiding van dit gesprek ontvang je een vrijblijvende offerte. Meer informatie over mijn werkwijze >>

Heb je nog meer vragen of wil je graag weten of jullie trouwdatum nog vrij is, neem dan gerust telefonisch contact met mij op. De contactgegevens staan vermeld op de contactpagina. Tijdens een trouwreportage staat de telefoon uit. Je kunt dan ook via het contactformulier vragen stellen. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug.