Bruidsreportage Den Haag

Bruidesreportage in Den Haag

Wat leuk dat jullie gaan trouwen in Den Haag! Ik heb al vele mooie bruiloften mogen vastleggen in Den Haag en Scheveningen. Zowel in de stad als aan het strand zijn er diverse mogelijkheden voor een mooie trouwlocatie. Denk bijvoorbeeld aan het Paleis, het oude stadhuis van Den Haag, het Spaansche Hof, in een strandtent of de Kantine Visafslag op Scheveningen.

In Den Haag vind je ook hele leuke locaties voor een fotoshoot tijdens jullie huwelijksdag, zoals natuurlijk de prachtige duinen en het strand, een urban fotoshoot midden in de stad of in de Scheveningse haven, de oude Tram remise of het treinstation Holland Spoor. Maar je kunt ook prachtige trouwfoto's maken in de vele parken in Den Haag. Mocht ik jullie trouwfotograaf worden, dan denk ik graag met jullie mee over een mooie locatie die bij jullie past.

Ben je op zoek naar een trouwfotograaf voor een bruidsreportage in Den Haag en omstreken, neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In mijn portfolio staan een aantal fotoreportages van bruiloften in Den Haag en Scheveningen. De kosten voor een trouwreportage staan vermeld in de prijslijst.

Trouwfoto urban Den Haag
Trouwfoto Scheveningen

Trouwfotograaf Wim Roos, voor mooie en sfeervolle trouwfoto's van alle onvergetelijke momenten op jullie huwelijksdag. Voor bruiloften in Leidschendam Voorburg, Den Haag, Scheveningen, Wassenaar, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam, Hoek van Holland,Zuid Holland, Noord-Holland, Brabant, Zeeland, Utrecht, Gelderland, Limburg, Friesland, Drenthe, Groningen en in het buitenland.