Bruiloft in Limburg
Bruiloft in Limburg

Iedereen wil een perfecte bruiloft, maar dat is voor iedereen verschillend. Dit kan op een schitterend kasteel zijn of in een boerderij schuur zijn met een kratje bier. Waar het natuurlijk om draait en het belangrijkste is, is jullie bruiloft samen te vieren met jullie familie en vrienden. Samen gold zeker voor de bruiloft van Fieneke en Rodrigo. Zij huurden een B&B in Limburg waar ze hun bruiloft helemaal zelf hebben geregeld. 

Dit is natuurlijk heel veel werk, maar met veel steun van vrienden en familie is het een fantastische dag geworden.

Een dag van te voren hebben ze tot laat in de avond alle versieringen gedaan, een eigen cocktailbar en het prieel voor de ceremonie gemaakt. De helpers bleven slapen in de B&B, zodat het gezellig bleef. De volgende ochtend werden de puntjes op de i gezet. De drank werd klaar gezet, fris en bier in grote ijzeren bakken met ijs, dus iedereen kan alles zelf pakken.

bruiloft limburg

Als trouwfotograaf ben ik de gehele dag uitgenodigd. De trouwdag voor het bruidspaar begint met een fotoshoot tijdens de aankleding en daarna de first look!

Hierna vertelden ze elkaar op een rustige plek hun trouwgeloften, een mooi emotioneel begin.

Bruiloft Limburg

Na een relaxte fotoshoot op het terrein van de B&B, samen met hun hond, is het tijd voor de ceremonie.

trouwen in een BenB

In een sfeervolle schuur waar de familie en vrienden wachten, word de ceremonie geleid door een goede vriend. 

ceremonie in BenB

Na de toast, speechen en de groepsfoto’s is het tijd om lekker te doen waar je zelf zin in hebt. Er zijn spelletjes, voetbal, volleybal, trampoline, cocktails en hangmatten.

Tijdens het diner zijn er twee man van de catering die de BBQ regelen en door het prachtige weer kunnen we allemaal aan de tafels in de tuin zitten.

bruiloft in Limburg

Door de lage zon maken we na het eten nog een paar foto’s met rode paraplu’s, die ik zag staan in de schuur.

trouwfoto limburg

Daarna kwamen de overige gasten voor het feest. Geloof me, het was nog lang gezellig.

feest bruiloft